Pro Aqt Logo

Nieuwe versie Pro-aQt Applicatie 5.8

Goed nieuws! Er is weer een nieuwe versie van de Pro-aQt Applicatie live. En dit betekent veel nieuwe ontwikkelingen. Wij informeren u graag over de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten die u nu kunt gebruiken in de nieuwe versie:

Versiebeheer;
Het versiebeheer in een stap heeft haar eigen look & feel gekregen. Je ziet nu direct de chronologische volgorde van de versies, door wie ze gemaakt zijn, wanneer ze gemaakt zijn en welke status ze hebben.

Dashboards;
Het handboek dashboard is nu ook uit te printen inclusief versienummers van de geselecteerde stapstatus. LET OP! Het versienummer wat wordt getoond is het versienummer wat u zelf heeft aangemaakt bij het aanmaken van een stap of het aanpassen van de stapstatus.

Pro-aQt Updates worden nu ook zichtbaar in het bedrijfsdashboard onder de volgende “widget”.

Nieuwe tekst editor;
Een nieuwe en verbeterde tekst editor bij het invullen van stappen. Deze tekst editor biedt veel meer opties en werkt stabieler. Het doel is dan ook deze op termijn overal te gaan gebruiken.

 

Maatregelen register;
Je ziet nu standaard de achterstallige maatregelen op de statistieken pagina.

 

 

Aanpassen van de Pro-aQt omgeving naar uw eigen huisstijl;
U kunt nu de complete Pro-aQt omgeving aan laten sluiten op uw eigen huisstijl. Dit doet u door in het drop down menu bij uw account “Bedrijfsprofiel” aan te klikken.


Opvolging wensen, suggesties en storingen;
Via het drop down menu wat u kunt vinden door rechts bovenin de pagina op uw naam te klikken kunt u nu gemakkelijk een “ticket” aanmaken. Dit ticket komt direct in ons nieuwe ticketsysteem. In ons ticketsysteem kunnen wij bepaalde tickets direct doorzetten naar de ontwikkelaar. Dit zorgt ervoor dat openstaande tickets sneller worden opgevolgd.

Overige punten
Een gebruikerstype “Viewer” kan nu ook stappen printen.
In de bestandenbibliotheek kan je nu middels de “selecteer” knop meerdere bestanden selecteren en daarvan in één keer alle eigenschappen updaten.
Je kunt nu in de documenten preview pop-up ook in en uit zoomen. Dit is er handig voor mobiele gebruikers.
Notificaties die op mobiel worden geopend werken nu ook.